dinsdag 1 december 2009

Wave

Gisteren heb ik (en nog anderen die zich eerder hadden kandidaat gesteld) nog wat invites voor Google Wave account gekregen. Gwave of wave, (wat zal roepnaam worden ?) zal zich nu stilletjes aan begin verspreiden. Ik had van Frank (goede blog en lang geleden collega) half oktober al een invite gekregen en was er toen al eens mee aan de slag gegaan. Leuke uitleg en demo’s gezien maar kon er zelf niet veel mee doen wegens geen andere wavers.

Vandaag dus met een paar collega’s google-adepten zitten experimenteren en dan worden de mogelijkheden veel duidelijker. Maar we waren het er allemaal over eens: dit moet in onze gmail-omgeving werken. En we zijn niet de enigen die dat vinden lees ik bij Futta.

En wie wil weten wat wave is moet er maar naar googelen. En ik heb nog wat invites weg te geven, wie een account wil zet dit maar in de comment op deze post.

image

1 opmerking:

hbeyers zei

Adriaan, als er nog invites beschikbaar zijn wil ik graag ook eens experimenteren. Groeten & alvast bedankt, Hans Beyers (hans.beyers@digipolis.be)