zaterdag 26 december 2009

Virtuele zelfmoord

"Bevrijd jezelf en je 'vrienden' met een web 2.0 zelfmoord!" Met behulp van de site http://suicidemachine.org in één keer jezelf op diverse netwerken tegelijk virtueel om zeep helpen. 'Unfriending', dé verwachte trend voor 2010, was nog nooit zó eenvoudig.

De Web2.0 Suicide Machine verwijdert effectief al je "energievretende social-networking profielen, doodt alle valse virtuele vrienden, en maakt een einde aan je web2.0 AlterEgo".

De service bedient momenteel Facebook.com, Myspace.com en LinkedIn.com en werkt heel eenvoudig, zie ook deze briljante video. Na simpelweg het invullen van gebruikersnaam en wachtwoord voor de benodigde service zal de machine systematisch inloggen op het account, de profielfoto wijzigen en vervolgens een voor een alle vrienden verwijderen.

Het beste van alles is dat hij de accounts bit-voor-bit afbreekt, en je 'vriend' na 'vriend' kunt zien verdwijnen. Een script opent een Firefox browser en klikt automatisch door het proces van het verwijderen heen, inclusief het posten van de definitieve "laatste woorden" voor het eens en voor altijd verwijderen van het account. Binnen een uur is het gebeurd. En, er is helaas geen weg terug. Net als in real life.

Een reactie posten